Samenwerking met andere therapeuten

Gaan de klachten niet over? Ga naar een podotherapeut.

Intensieve samenwerking met andere therapeuten

Voor veel ouders is het niet duidelijk waar ze met vragen omtrent voet- en loopproblemen van hun kinderen terecht kunnen. Tot welke professional in de zorg moeten ze zich wenden? Multidisciplinaire samenwerking is belangrijk om tot een passend advies te komen voor de problemen met kindervoeten. Daarom werkt Podotherapie Rotterdam Capelle veel samen de kinderfysiotherapeuten en manueel therapeuten.

 

De kinderfysiotherapeut, manueel therapeut en de podotherapeut weten veel van elkaars expertise. Door gericht door te verwijzen krijgt uw kind een op maat gemaakte behandeling met als doel (pijn)klachten te reduceren en het beweegplezier te laten toenemen. Er zal onderling overleg plaatsvinden en waar nodig kan uw kind door de disciplines gezamenlijk gezien worden.

Wilt u een afspraak maken?

Voor het maken van een afspraak zijn wij alléén telefonisch bereikbaar. Het secretariaat is bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.30 uur op het telefoonnummer: 010-455 77 55. Bij uw bezoek dient u naast een geldig identiteitsbewijs een verwijzing van uw behandelend arts mee te nemen. Wanneer u geen verwijzing heeft en u op eigen initiatief komt, vragen wij u bij het eerste bezoek naast het identiteitsbewijs, een ingevuld en ondertekend formulier Directe Toegankelijkheid Podotherapie mee te nemen. Dit geldt ook wanneer u in het verleden bij ons bent geweest en dit meer dan een jaar geleden is.