Nota

Uw nota

Een eenvoudige en gebruikersvriendelijke nota-afhandeling.

Met ingang van 1 februari 2019 zal de nota-afhandeling via Famed én uw zorgverzekeraar gaan verlopen. Deze nieuwe wijze van nota-afhandeling geldt voor de meeste zorgverzekeraars; enkele zorgverzekeraars vormen hier helaas nog een uitzondering op. Bent u verzekerd bij deze zorgverzekeraars, dan ontvangt u een nota voor het totaalbedrag van uw behandeling. Deze nota kunt u daarna zelf indienen bij de desbetreffende zorgverzekeraar. Dit betekent dat u alleen nog maar een nota van ons zult ontvangen voor dat deel van de nota waarvoor u geen aanspraak meer kunt maken op de vergoeding  van uw zorgverzekering.

 

Om dit mogelijk  te maken zijn wij vanuit Zorgverzekeraars Nederland verplicht om op uw nota gebruik te maken van de volgende codes:

  • 9100 (onderzoek/consult/therapie podotherapeut)
  • 9101 (podotherapeutische zolen)
  • 9102 (orthesen podotherapeut)
  • 9103 (reparatie/correctie podotherapeut)
  • 9104 (instrumentele (wond) behandeling)

 

Onze verrichtingen zijn om deze reden allemaal gekoppeld aan een van bovengenoemde codes met prijzen zoals vermeld in onze prijslijst. Mocht u geen aanvullend pakket hebben, dan ontvangt u via Famed een nota voor het totaalbedrag van uw behandeling.

 

Wilt u reageren op een nota of betaling dan is Famed bereikbaar op het nummer 0900-0885  (ma-vr 08:00-18:00 uur € 0,15 per minuut) of via de website.