Nota

Uw nota

Een eenvoudige en gebruikersvriendelijke nota-afhandeling.

De administratieve afhandeling van de nota van Podotherapie Rotterdam zal via Infomedics verlopen. Infomedics declareert de nota rechtstreeks bij de zorgverzekering. Dit betekent dat u van Infomedics alleen nog een nota van Podotherapie Rotterdam zult ontvangen voor dat deel van de nota, waarvoor u geen aanspraak meer kunt maken op uw vergoeding binnen het aanvullende pakket van uw zorgverzekering. Infomedics zal de nota met de post verzenden en zal zich tevens belasten met de inning ervan. Op de nota zijn de betalingsvoorwaarden van Infomedics van toepassing, deze ontvangt u samen met de nota of kunt u terug vinden op de website www.infomedics.nl. Wilt u reageren op een nota of betaling dan is Infomedics bereikbaar op het nummer 036-2031900 of via www.infomedics.nl.

 

Adreswijziging
Als uw adres wijzigt, breng hiervan Infomedics, maar ook ons als zorgverlener en uw zorgverzekeraar op de hoogte. Daarmee voorkomt u dat uw nota naar uw oude adres wordt verstuurd en u mogelijk voor extra kosten komt te staan vanwege niet betalen.

 

Vragen
Heeft u een vraag over uw nota, herinnering of aanmaning, kijkt dan op www.infomedics.nl bij veel gestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij, dan kunt u Infomedics bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur op het telefoonnummer 036 ‑ 20 31 900 of u kunt middels het contactformulier op de website uw vraag stellen. Zij streven ernaar uw vraag binnen twee werkdagen te beantwoorden.

 

Aanvragen kopie nota
Wilt u een kopie van uw nota ontvangen, dan kunt u deze middels het contactformulier op www.infomedics.nl aanvragen.

 

Betaal op tijd
U dient uw nota altijd binnen 30 dagen aan Infomedics te betalen. Blijft u in gebreke dan loopt u het risico dat het door u te betalen bedrag wordt verhoogd. Vanaf de eerste aanmaning brengt Infomedics administratiekosten in rekening. Wanneer betaling na de eerste aanmaning alsnog achterwege blijft, zullen de administratiekosten oplopen. Uiteindelijk start Infomedics een incassoprocedure. Wij als zorgverlener zullen hiervan op de hoogte gebracht worden. Wij zullen dan geen vervolgbehandelingen meer inplannen. Voorkom hogere kosten en betaal op tijd.

 

Betalingsregeling
Wanneer u uw nota niet in één keer kunt betalen, bestaat er de mogelijkheid om een betalingsregeling te treffen met Infomedics. Dit kan bij nota’s vanaf €50,-. Houd er rekening mee dat aan een betalingsregeling kosten zijn verbonden, deze zijn €5,- per termijn. Als u voor meerdere nota’s een betalingsregeling afsluit, neem dan telefonisch of via het contactformulier contact met Infomedics op. Dan betaalt u alleen voor de eerste nota administratiekosten.